Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: Dominik 420790285057info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Akcent

( ilość produktów: 124 )

Firma Ospel již několik desetiletí poskytuje zákazníkům elektrická instalační zařízení určená k instalaci do moderních bytových a kancelářských interiérů. Bohatý sortiment zahrnuje nejen vypínače a zásuvky, ale také prodlužovací šňůry, zvonky a gongy, krabice, zástrčky, připojovací kabely a mnoho dalšího instalačního materiálu. Mnoho z nich zahrnuje také kolekci Akcent, která se vyznačuje svým atraktivním designem.

Zásuvky Ospel Akcent pro domácnost a kancelář

Nabídka produktů v této designové řadě je velmi různorodá a zahrnuje více než sto různých vzorů. Jedná se nejen o vypínače osvětlení nebo jiné domácí mechanismy, ale také o typické elektrické zásuvky Ospel Akcent v jednoduché nebo dvojité verzi. Barvy příslušenství si zaslouží Vaší pozornost. Klasické bílé modely se osvědčí v různých aranžmí bytových a kancelářských interiérů. Alternativou k nim jsou také béžové a hnědé doplňky.

Zásuvky Ospel Akcent mají různé využití. Kromě elektroinstalačních příslušenství pro energetickou síť zahrnuje tato konstrukční řada také verze určené pro instalaci na konci teletechnických instalací - televize, počítač, telefon atd. K dispozici jsou také jednoduché elektrické zásuvky Ospel Akcent s vyhazovačem a clonou elektrických kolejí.

Regulátory, vypínače a elektrické zásuvky Ospel Akcent

Kromě širokého výběru elektrických zásuvek obsahuje kolekce Akcent také různé vypínače. Mezi standardní patří ovladače pro ovládání světelných zdrojů, včetně schodišťových a křížových vypínačů s podsvícením. Existují také zásuvky Ospel Akcent, které slouží k ovládání zvonku nebo rolety. V případě rolet, existují také modely s mechanickým zámkem. Nabídku doplňují montážní krabice v různých barvách, určené k montáži vypínačů a zásuvek. 

Ověřte taktéž zásuvky řady Ospel Impresja, dostupné v naší nabídce!

Typ
Barva
Další filtry
Cena
-
Price ranges
Kategoria
pixel