Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: Dominik 420790285057info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Nábytkové osvětlení

( ilość produktów: 85 )

Osvětlení již dnes neplní pouze praktickou funkci, ale rovněž dekorativní. Velmi často jsou tyto aspekty se sebou spojeny, tvoří funkční, ale i originálně aranžovaný prostor. Mezi takové řešení patří i Nábytkové osvětlení, nejčastěji využíváno v kuchyni. Našlo, ale i své využití v šatníku nebo obývacím pokoji při osvětlení vitrýny nebo skříňěk. Díky tomu, můžete zvýraznit určité prvky interiéru, vytvořit milou atmosféru v místě odpočinku, jak i lépe osvětlit místa, které vyžadují více světla, např. kuchyňská linka. Pro takové okolnosti je vhodné využít nábytkového osvětlení LED, z důvodu své úspornosti, vysoké účinnost a možnosti montaže na povrchu, náchylným na vysoké teploty.

Líniové a bodové nábytkové osvětlení

Můžeme rozlišit několik druhů nábytkového osvětlení. Bodové, vyskytuje se ve formě małych oček, které můžeme instalovat nad závěsnými skříňkami, kuchyňskou linkou nebo prosklenou komodou. Bodové nábytkové osvětlení je dostupné ve verzi nevyžadující zásah do skříněk, je přilepováno speciálním lepidlem, nebo ve verzi vestavěné s určením k přišroubování do povrchu. Očka se skvěle prezentují v sadách, můžete je pod skříňkami instalovat v libovolném množství.

Líniové nábytkové osvětlení LED vyžaduje přizpůsobení velikosti k rozměrům skříněk. Co více, existují ledové pásky, které můžete libovolně skrácet. Toto řešení se těší roustoucím zájmem, zejména proto, že lze je instalovat jak ve skříňkách, nad linkou, tak na schodech. Dodatečně technologie LED je velice úsporná. Diody jsou vysoce účinné, mají několikanásobně delší životnost než tradiční žárovky a taktéž nevytváří teplo. Neobsahují rtuť a jiné škodlivé látky jak pro člověka a životní prostředí.

Nábytkové osvětlení

V nabídce našeho obchodu naleznete rovněž nábytkové osvětlení. Obvykle plní roli podsvícení v kuchyni. Stále častěji se však používají v obývacích pokojích a ložnicích. Je to zajímavý způsob, jak vytvořit příjemnou atmosféru každé místnosti.

Značka
Price ranges
Typ
Další filtry
Cena
-
pixel