Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: Dominik 420790285057info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Junior

( ilość produktów: 113 )

Ačkoli kolekce elektroinstalačního příslušenství Karlik Junior svým názvem naznačuje místo využití, tak ve skutečnosti tato designová řada je určena k využití v technických místnostech. Termín „Junior“ označuje jejich kompaktní tvar, díky kterému zabírají méně místa a vytvářejí estetické, ale i funkční vybavení. Charakteristickým prvkem kolekce je rezignace z elegantní dekorativní formy ve prospěch mnohem účinnější ochrany před vnějšími faktory.

Zásuvky Karlik Junior do sklepů, garáží a dílen

Polský výrobce elektroinstalačních zařízení přizpůsobuje své výrobky potřebám a očekáváním zákazníků. S tímto předpokladem byla také vytvořena řada Junior určená pro instalace zvláště vystavené vlhkosti a prachu.

Zásuvky Karlik Junior fungují dobře v suterénech bytových domů, v garážích, v altáncích, ale také v průmyslových podmínkách. K takovému využití je kvalifikuje stupeň krytí IP54. Elektrické zásuvky Karlik Junior mají také příslušné certifikáty, které potvrzují, že splňují požadavky nezbytné pro používání v obtížných podmínkách.

Kromě vysoké třídy krytí se také jednotlivé výrobky z kolekce vyznačují speciálními technickými parametry. Pevné prvky zahrnují upínací šrouby a montáž víceprvkových zásuvek usnadňuje jejich připojení.

Elektrické zásuvky Karlik Junior pro povrchovou montáž

Zásuvky Karlik Junior se vyznačují nejen svým kompaktním designem, ale také systémem povrchové montáže. Díky tomu nevyžadují provádění otvorů ve stěnách a montáž krabic. Díky třídě krytí IP54 lze je namontovat jak v interiéru tak exteriéru. Mohou být instalovány do zastřešených altánů nebo na terasy. Ochranu proti dešti zajišťuje speciální vnější klapka vyrobená ve stejné barvě jako kryt nebo z plastu v matném průhledném provedení. Klapka se zvedá o 150 stupňů, což zlepšuje pohodlí při zasouvání zástrček do zásuvky.

Elektrické zásuvky Karlik Junior jsou k dispozici v několika barvách - bílé, grafitové, hnědé a šedé. Volitelně existuje verze s podsvícením a s vestavěnými clonami proudových kolejí, které chrání děti před umístěním do zásuvky, nevhodných předmětů.

Ověřte rovněž zásuvky Simon Classic, které najdete v našem obchodě!

Typ
Barva
Cena
-
Price ranges
pixel