Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: Dominik 420790285057info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Napáječe

( ilość produktów: 71 )

Napájecí zdroje LED

Napájecí zdroje jsou zařízení, které umožňují obsluhu celé instalace, do které jsou zapojeny, tz. V tomto případě pásky LED. Je to nejdůležitější prvek celého systemu LED osvětlení. Napájecí zdroje pro led pásky je nutno vybrat s přihlédnutím na několik klíčových parametru. Má to význam nejen pro efektivitu osvětlení, ale rovněž pro jeho správnou obsluhu. Napájecí zdroje nízké kvality mohou vést k poškození systemu a podstatně snížit životnost diod.

Vybíráme napájecí zdroje pro LED pásky

Napájecí zdroje vlastní určitou třídu těsnosti. Informují nás o tom, jakou budou mít odolnost vůči vodě. Napájecí zdroje, které nebudou vodotěsné, budou označeny symbolem IP20, nevyužíváme je v místech, kde se vyskytuje vlhkost. Budou se hodit např. do ložnice nebo kanceláře. Pokud potřebujete vodotěsné napájecí zdroje LED, tak vybírejte produkty označené třídou IP67. Jejich charakteristickou vlastností je těsnost a hermetický kryt. Mohou být využívány v kuchyni a koupelně.

Ultra nízké napájecí zdroje

V naší nabídce jsou dostupné i hermetické napájecí zdroje do LED pásek, přizpůsobené k přímému připojení do kabelů 230V, které byly vyvedeny ze zdi, ale taktéž napájecí zdroje ultra nízké. Je to speciální druh těchto zařízení, které se skvěle ověří všude tam, kde máme omezený prostor. Pokud se jedná o jejich výšku tak začíná se již od 14 mm. Proto pokud hledáte napájecí zdroj, který chcete umístit v těžko přístupném místě, tak ultra tenký model budě nejvhodnější.

Napájecí LED se vyskytuje v různých variantách. Liší se zároveň třídou těsnosti, vzhledem, ale taktéž využitím. Při výběru, je nutné vzít v úvahu místo montaże LED pásky, podmínky, jaké se tam vyskytují a taktéž vestavění zabezpečení, mezi které patří ochrana proti přetížení a proti přepětí.

V naší nabídce jsou dostupné rovněž hadice LED.

Napájecí zdroje pro LED

Nejdůležitější prvek každého LED osvětlení - napájecí zdroj LED. Správný výběr zajišťuje bezproblémový provoz celého systému. Každý vysoce kvalitní produkt je vybaven ochranou, která chrání pásek LED před poškozením. Seznamte se s naší aktuální nabídkou.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel