Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: Dominik 420790285057info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Elektroinstalační kanály

( ilość produktów: 119 )
Price ranges
Cena
-

Mezi systémy pro elektrické rozvody patří také elektroinstalační kanály. Náš velkoobchodní eshop doporučuje komplexní nabídku prvků pro elektroinstalační kanály, které si váží každý elektrikář. Určené pro profesionální a amatérské využití, lze je rychle a snadno namontovat. Prohlédněte si naší nabídku.

Elektroinstalační kanály se využívá hlavně pro provedení a ochranu elektrických kabelů uvnitř každé stavby. Lze je využít také pro instalace například: na stropu nebo pod podlahou. Elektroinstalační kanály dostupné na našem eshopu jsou vyrobené z materiálů, které zaručí nejlepší kvalitu a trvanlivost, jako nerezová ocel, hliník nebo plast. Toto rozdělení má význam hlavně z důvodu na rozdíly v použití. Ocelové kanály se využívá hlavně v továrnách, protože se charakterizují větší trvanlivostí a odolností. Hliníkové kanály lze namontovat v bytových stavbách, z důvodu na výhody jak lehkost a snadné tvarování. Plastové kanály jsou trvanlivé a lze je přízpůsobit pro každou stěnu. Jsou dostupné v několika barvách, v verzích tenkých a hrubých - pro větší množství kabelů.

Jak vybrat elektroinstalační kanál?

Před nakupem je dobře vzít v úvahu rozměry. Musíme vybrat takový, který bude vhodný pro naší instalaci, počet a velikost kabelů. V naší nabídce jsou dostupné standardní dvoumetrové modely, které během montáže formujeme svobodně a přízpůsobujeme je pro kanály přes ořezávání. Kromě těchto otázek, během montáže instalace musíme vzít v úvahu také další příslušenství. Patří mezi ně koncovky, redukční podlahovo-nástěné profily, konektory, regulované vnitřní profily...- všechno najdete na naší webové stránce.

pixel