Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: Dominik 420790285057info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Monitorovací systémy

( ilość produktów: 9 )

Poplašné systémy a monitorování pro bezpečnost a ochrany vašeho domova

Jsou spojeny především s veřejným prostranstvím, nákupními centry, bankami, kancelářskými budovami a úřady. Poplachové systémy a monitorování jsou instalace a zařízení, které zvyšují bezpečnost osob v budově, chrání před neoprávněným vstupem a pomáhají chránit důležité informace a dokumenty v jednotlivých místnostech. Poplašné systémy v obytných budovách jsou oblíbenější než monitorovací systémy díky nižší ceně. 

Alarmy umožňuje chránit celou budovu, což má vliv i na jeho častější nákup jednotlivými zákazníky. Alarm je považován za účinné zvukové zařízení, které odrazuje potenciální zloděje a lupiče. Jeho nevýhodou je však možnost automatické aktivace i za jiných okolností, např. při vstupu do bytu majitele. Může se ukázat, že plánovaný rozpočet bude příliš malý, když vezmeme v úvahu náklady spojené s elektroinstalací.

Proč (ne) monitoring?

Monitoring je stále mnohem méně populární než poplašné systémy, přestože má řadu výhod. Vyznačuje se rychlou a snadnou instalací a možností využití kabelových nebo bezdrátových kamer. Pro pokrytí celé budovy monitoringem je však nutné použít velký počet kamer, což je spojeno s vyššími náklady. Je třeba vzít v úvahu také místo montáže kamer, které podmiňuje druh nákupu. Na vnější straně budovy musí být instalovány kamery s vysokou odolností vůči nepříznivým vnějším vlivům, uvnitř budovy lze použít levnější řešení.

Monitorovací systémy jsou v dnešní době nejúčinnějším způsobem, jak zabezpečit svůj majetek, zvýšit svou bezpečnost a bezpečnost svých blízkých a ochránit to, co je pro vás nejcennější. Oba systémy lze libovolně kombinovat, takže alarm může fungovat společně s monitoringem a instalovanými kamerami.

Doporučujeme vám se také seznámit s nabídkou sad videotelefonů a elektronických dveřních hlídačů, které jsou dostupné v naší nabídce.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel